Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

21 Σεπ 2013

Δελτίο Τύπου του Συλλόγου ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»: ΠΑΝΩ ΠΟ 90% Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 18/9/13


 
8 π.μ. : ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ «ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ».
Όπως θα μπορούσε να προβλέψει κι ένα μικρό παιδί … έλειπε ο διευθυντής διεύθυνσης κ. Βεντήρης κι ο αναπληρωτής του κ. Νάτσης. Κάπου κρύφτηκαν … πάλι. (Καλά, αυτοί δε φοβούνται τους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης και ποτέ δεν είναι στη «δουλειά» τους;). Κρύφτηκαν πίσω από τον απεργοσπαστικό μηχανισμό που έχουν στήσει μέσα στο γραφείο της διεύθυνσης Β΄ Αθήνας. Η υπάλληλος που βρήκαμε, μας είπε πολλές φορές ότι «δεν ξέρει πού είναι ο διευθυντής» και δεν μπορεί να μας πει τίποτα για την ουσία. Όμως «ήξερε» να πει στους συναδέλφους που είναι στη διάθεση, ότι «υπάρχουν πολλά κενά στην Ανατολική Αττική», αναπαράγοντας το κλίμα υποσχέσεων ή απειλών που ξεκινάει μέσα απ΄ τη διεύθυνση. (Ακόμα και την ώρα που γινόταν η παράσταση αυτή, διευθυντής στη Νέα Ιωνία, πίεζε συναδέλφισσα να δηλώσει μόνη της ότι είναι υπεράριθμη. Απόπειρα που σταμάτησε μετά από παρέμβαση του Συλλόγου). Τελικά ο διευθυντής της διεύθυνσης, ήταν στη «γκαρσονιέρα» του στο Μαρούσι. Στο πρώην 2ο γραφείο που το χρησιμοποιεί σαν «δίπορτο», για να μην είναι ποτέ εκεί που τον ψάχνουν τα θύματα της πολιτικής που υπηρετεί. Μάθαμε λοιπόν ότι (μετά την προηγούμενη Πέμπτη, που διαλύσαμε τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ για να μην πάρουν απόφαση απομάκρυνσης των συναδέλφων που είναι στη διάθεση) την απόφαση αυτή την απομάκρυνσης θα πάρει το ΑΠΥΣΠΕ, που θα συνεδριάσει την Παρασκευή 4 μ.μ. στα γραφεία της περιφέρειας (Τσόχα).

10 π.μ. ΑΠΕΡΓΙΑ - ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.

Στο ραντεβού του Συλλόγου άρχισαν να έρχονται δεκάδες συνάδελφοι. Και μαζί τους τα «μηνύματα» για το ποσοστό συμμετοχής στην απεργία. 2-11, 9-10, 6ο , 13ο και 14ο  Ηρακλείου – 100%. 2ο , 16ο , 4ο  , 7ο , 8ο, 10ο Ιωνίας – 100%. 1ο , 3ο , 4ο Μεταμόρφωσης – 100%.  5ο Ηρακλείου – 90%. 3ο Ηρακλείου – 90%. 4ο Ηρακλείου 90%.  6ο Ιωνίας – 90%. 11-15 Ιωνίας – 95%. 19 Ιωνίας – 100%.  14 Ιωνίας – 80%. Ίδια εικόνα και στα νηπιαγωγεία :  3ο , 6ο , 8ο Μεταμόρφωσης – 100% και στα υπόλοιπα πάνω από 80%. 7ο , 9ο Ηρακλείου – 100% και σ΄ όλα τα υπόλοιπα πάνω από 80%. 1ο , 7ο , 16ο Ιωνίας – 100% και σ΄ όλα τα υπόλοιπα πάνω από 80%. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν στο mail του Συλλόγου, η συμμετοχή ήταν πάνω από 90%. Όμως … η διεύθυνση «είδε» ποσοστό 45% (!!!) γιατί λέει «πολλά σχολεία δεν τα βρίσκουμε στο τηλέφωνο, άρα τα μετράμε σ΄ αυτούς που δεν απεργούν». Η «λογική» της διοίκησης της Β΄ Αθήνας σ΄ όλο της το μεγαλείο. Τα «μαθηματικά» του «Νέου Σχολείου».
Οι συνάδελφοι όμως ξέρουν πώς πήγε η απεργία. Και μ΄ αυτά τα γελοία στοιχεία που δίνει η διεύθυνση, βγάζουν συμπεράματα πάλι, ακόμα και για τη σοβαρότητα ή και την ικανότητα όσων τη διοικούν.
Συνεχίζουμε.  Κάναμε ένα βήμα. Θα τους σταματήσουμε.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 19/9/13
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19/9/13 ΣΤΙΣ 10 π.μ. ΣΤΟ 1ο – 8Ο Δ.Σ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Στη Γενική μας Συνέλευση, έχουν θέση οι συνάδελφοι που είναι στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ και δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα. 
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 4 μ.μ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΥΣΠΕ (Τσόχα) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ.
Το Δ.Σ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου