Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

18 Σεπ 2013

Απεργιακή Γενική Συνέλευση Συλλόγου




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 18 ΚΑΙ 19 ΤΟΥ  ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ  ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19/9/13

ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ 1ο – 8ο  Δ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Άρχισαν φαίνεται κάποιοι διευθυντές και κυρίως η διεύθυνση της Β΄ Αθήνας, να νομίζουν ότι μπορούν να μας υποδείξουν πώς θα λειτουργεί το σωματείο.  Πού και πότε θα συνεδριάζει.  Αλλιώς δεν εξηγείται η προσπάθειά τους να μας εμποδίσουν να πραγματοποιήσουμε τη Γενική μας Συνέλευση, εκεί που έχουμε αποφασίσει και τότε που έχουμε αποφασίσει.  Το επιχείρημα (που κάνει την απόπειρά τους ακόμα πιο ξεδιάντροπη), είναι ότι «εκείνη τη μέρα κάποιοι μπορεί να μην απεργούν».
Τα πολλα όμως λόγια είναι φτώχεια. Γι  αυτό τους λέμε :
  1. Τη μέρα της απεργίας δε νομιμοποιείται από το σωματείο, κανείς να δουλεύει. Κι αν το κάνει ας αναλάβει όλες τις ευθύνες του για τη λειτουργία ολόκληρου του σχολείου. Αλλιώς ας απεργήσει.
  2. Αν οι διευθυντές δε θέλουν να είναι «υπόλογοι απέναντι στη διεύθυνση» (όπως λένε), ας απεργήσουν κι αυτοί. Είναι νόμιμο και αναφαίρετο δικαίωμά τους.
  3. Αν η διεύθυνση νομίζει οτιδήποτε σχετικά, ας μας το στείλει γραμμένο.
  4. Προς το παρόν, εμείς έχουμε γραμμένο μόνο από τη ΔΟΕ το ότι : « Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. της 12/9/2013, οι Σύλλογοι καλούνται να πραγματοποιήσουν έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις το πρωί της 19ης Σεπτεμβρίου».
  5. Όποιος νομίζει ότι μπορεί, ας έρθει να μας σταματήσει.
  6. Την ώρα που διαλύουν τη ζωή μας και το μυαλό των μαθητών μας, προκειμένου να φτιάξουν το «Νέο Σχολείο» τους, η απεργία κι ο αγώνας είναι προσωπική υποχρέωση του καθενός μας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.  «Υπόλογοι» δεν είναι οι απεργοί, ούτε το σωματείο, αλλά όσοι δεν απεγούν παρά και ενάντια στην απόφαση του κλάδου.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 18 ΚΑΙ 19 ΤΟΥ  ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ  ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19/9/13

ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ 1ο – 8ο  Δ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Το Δ.Σ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου