Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

6 Οκτ 2013

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ - ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2013-14

Τακτική Γενική Συνέλευση  την Τετάρτη 30 του Οκτώβρη 2013 και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ .Σ. - Συνδρομή 2013-14
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
Συναδέλφισσες - συνάδελφοι
 
Σύμφωνα με το καταστατικού μας,  το Δ.Σ σας καλεί σε  ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ που θα γίνει την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 8.30 πμ στο 1ο και 8ο Δ.Σ Νέου Ηρακλείου ( Σοφίας και Νεότητας).

 
 
ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
 
Α. Διαδικαστικά
1.Εκλογή προεδρείου συνέλευσης
2.Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
 
Β .Κριτική πεπραγμένων και προγραμματισμός
1. Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ.
2. Πρόγραμμα δράσης – διεκδικητικό πλαίσιο.
3. Ψηφίσματα.
 
Γ. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ, που αρχίζουν στις 1,30 μ.μ. Οι κάλπες θα κλείσουν στις 6,30μ.μ.

Ο Σύλλογος ανακοινώνει ότι  η καταλληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων ορίζεται η Πέμπτη 24 Οκτωβρίου και μέχρι τις 2 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου μας.
Για τη συμμετοχή σας στη συνέλευση έχει εξασφαλιστεί άδεια μιας ημέρας.
Οι διευθυντές των σχολικών μονάδων παρακαλούνται να ειδοποιήσουν όλους τους αποσπασμένους  που είναι μέλη του συλλόγου .
Όσοι συνάδελφοι ήρθαν φέτος στο Σύλλογο είτε σα μόνιμοι είτε σαν αναπληρωτές και ωρομίσθιοι κι επιθυμούν να γραφτούν μέλη στο σύλλογο, να επικοινωνήσουν με ένα από τα μέλη του Δ.Σ. ή μπορούν να τακτοποιήσουν την συνδρομή τους τη μέρα της Γενικής Συνέλευσης.

 


Υπενθυμίζεται ότι όσοι συνάδελφοι δεν είναι μέλη του συλλόγου δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες και ως εκ τούτου υποχρεούνται να εργαστούν.

 


Σχετικά με τη συνδρομή στο Σύλλογο και τον τρόπο συλλογής της για το 2013-2014.
 
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
 
Η εγγραφή στο Σύλλογο, σύμφωνα και με το καταστατικό, (άρθρα 6-7-8-9) προϋποθέτει την πληρωμή της συνδρομής. Τότε και μόνο τότε ο κάθε συνάδελφος αποκτά το δικαίωμα του «εκλέγειν και εκλέγεσθαι» στο Σύλλογο. Το ύψος της συνδρομής καθορίζεται βασικά από τη Δ.Ο.Ε. Όπως ήδη έχουμε πει, το ύψος της συνδρομής μας είναι 30 ευρώ το χρόνο. Από αυτά τα 30 ευρώ της συνδρομής, τα 24 πάνε στη Δ.Ο.Ε. και τα 6 στο Σύλλογο.
 
Πώς θα μαζευτεί η συνδρομή 2013 – 14:
Η συνδρομή είναι 30 ευρώ το χρόνο.
Από αυτή τη βδομάδα θα αρχίζουμε πάλι να μαζεύουμε τις συνδρομές. Τα μέλη του Δ.Σ. θα περνούν απ΄ τα σχολεία γι΄  αυτό το λόγο. Παρακαλούμε να τους διευκολύνετε.
Τη μέρα της Γενικής Συνέλευσης, από το πρωί, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης και κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, μπορείτε να πληρώνετε τη συνδρομή σας στα 3 τραπεζάκια (ένα για τη Ν. Ιωνία, ένα για το Ηράκλειο, ένα για τη Μεταμόρφωση- Λυκόβρυση) που θα υπάρχουν στο χώρο.
Εννοείται ότι, για τη δική σας διευκόλυνση, οι συνδρομές μπορούν να συγκεντρωθούν και κατά σχολείο από προηγούμενες μέρες και να τις παραδώσει ένας  συνάδελφος, παίρνοντας ο ίδιος και τις αποδείξεις για να τις μοιράσει σε όλους τους συναδέλφους.
Ο κάθε συνάδελφος θα λάβει προσωπική απόδειξη εγγραφής.
Μόνο με την απόδειξη πληρωμής και την ταυτότητα μπορείτε να ψηφίσετε.
Είναι αυτονόητο δικαίωμα κάποιου συναδέλφου να μην είναι μέλος του Συλλόγου.
 
Η ύπαρξης και η δράση του Συλλόγου μας είναι στις μέρες μας απόλυτη κι αυταπόδεικτη ανάγκη.  Κι η δράση του σωματείου μας έχει σαν απαραίτητη προϋπόθεση την οικονομική του αυτοδυναμία, που μπορεί να προέλθει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ από τις δικές μας συνδρομές.

 


ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου