Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

3 Οκτ 2013

Προγραμματισμός δραστηριοτήτων επομενου μήνα

 
 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ

·        Την Παρασκευή 11/10 είναι η αιμοδοσία του Συλλόγου. Από τις 9 π.μ. μέχρι τις 1 μ.μ. στο ΚΕΠ της Ν. Ιωνίας. Πίσω απ΄ τον ΗΣΑΠ της Ν. Ιωνίας. Έχει ήδη σταλεί στα σχολεία η σχετική ανακοίνωση.
·        Την Κυριακή 20/10, θα πάμε πάλι να ξεναγηθούμε δωρεάν στο μουσείο της Ακρόπολης.
·        Την Τετάρτη 30/10 θα γίνουν (όπως ορίζει το καταστατικό) η Τακτική Γενική μας Συνέλευση και οι εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. Αυτή τη μέρα τα σχολεία θα είναι κλειστά όπως πάντα. 
·        Το Σάββατο 2/11, το πρωί  θα γίνει δωρεάν κινηματογραφική προβολή για παιδιά (και όχι μόνο) στον κινηματογράφο OSCAR (Αχαρνών 330 – Σταθμός ΗΣΑΠ Κάτω Πατήσια). Θα δούμε την πολυβραβευμένη ταινία «Τα δελφινάκια του Αμβρακικού».

 
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ :

·        Μαζεύουμε από αλλοδαπούς μετανάστες γονείς των σχολείων μας συμμετοχές για να ξεκινήσει για δεύτερη χρονιά το «Σχολείο Μεταναστών».

·        Μαζεύουμε  από τα σχολεία τα δικαιολογητικά για να εκδώσουμε Κάρτες Ελεύθερης Εισόδου στα μουσεία σε όσους συναδέλφους δε βγάλαμε πέρσι.

·        Μαζεύουμε στα σχολεία μας τη συνδρομή προς το Σύλλογο. Στις εκλογές του Συλλόγου παίρνουν μέρος όσοι είναι μέλη του Συλλόγου. Μπορεί βέβαια όποιος θέλει να γραφτεί στο Σύλλογο δίνοντας τη συνδρομή του και τη μέρα της ΓΣ και των εκλογών.

·        Προγραμματίζουμε «Διαλέξεις Ιστορίας».

·        Ετοιμάζουμε, νέο, ανανεωμένο SITE του Συλλόγου.


Για κάθε ένα από αυτά τα θέματα, θα σταλούν ειδικές ανακοινώσεις.

 
Το Δ.Σ.
3/10/2013
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου