Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

30 Ιαν 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΕΣ !


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»
ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΕΣ !

Στάλθηκαν (28/1) στα σχολεία με e-mail τα εξής σχόλια :

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Είναι ιδιαίτερα λυπηρό, ένας τόσο μεγάλος Σύλλογος, όπως είναι ο Σύλλογός μας "Γ. Σεφέρης", να εκπροσωπείται από ένα Δ.Σ. που το μόνο που ξέρει είναι να παραπληροφορεί και να νομίζει ότι ρίχνοντας αδιακρίτως λάσπη κάνει αγώνες στο πλευρό  των εκπαιδευτικών. Κρίμα γι' αυτούς , κρίμα και για μας ....

Με εκτίμηση Ντίνος Βρυώνης
Διευθυντής του 5ου Δ.Σχ. Ηρακλείου».

 
«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με λύπη μας σήμερα το πρωί διαπιστώσαμε στο δελτίο τύπου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ "Γ. Σεφέρης" ότι η χτεσινή συνάντηση στο 3ο Δημ. Σχολ. Ηρακλείου που οργανώσαμε οι διευθυντές σχολικών μονάδων εκ των ενόντων και με μοναδικό στόχο την εκπαίδευσή μας στο σύστημα καταγραφής myschool, βαπτίσθηκε "κρυφό σεμινάριο" για την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου. Στις ύβρεις, την ειρωνία και τις απειλές έρχονται τώρα να προστεθούν και τα ψεύδη.Ίσως θα πρέπει να επανεξετάσουμε το ρόλο του συλλόγου εκπαιδευτικών, το πώς αυτός ασκείται, και τελικά με ποια κριτήρια εκλέγουμε τους εκπροσώπους μας.

Με εκτίμηση και ειλικρινή πρόθεση
Μαρία Αναγνωσταρά - Δ/ντρια 2ου Δημ. Σχολ. Ηρακλείου
Λεωνίδας Τσούρμας - Δ/ντής 11ου Δημ. Σχολ. Ηρακλείου»
 

«Προσυπογράφω την άποψη του συναδέλφου Ντίνου Βρυώνη και θεωρώ ότι η επαναστατική γυμναστική κάποιων τάχα συνδικαλιστών οδηγεί σε διχασμό .

Η Διευθύντρια του 10ου Δημ.Σχ. Ν.Ιωνίας.
Κιάτου Εύη».
 


 
1.  ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, γιατί η «γνώμη» τους κι η «κριτική» τους αναδεικνύει τον αγώνα που κάνει ο Σύλλογος μαζί με τους συναδέλφους κι ολόκληρο τον κλάδο για να μην περάσει η αξιολόγηση. Η κατηγορία από μέρους τους ισοδυναμεί με εύσημο.

2.  Αντί ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ, που κρύβονται για να κάνουν σεμινάρια για να προωθήσουν την αξιολόγηση – απόλυσή μας, τολμούν να μιλάνε κιόλας.

3.  Ο Σύλλογος δεν πρόκειται να απολογηθεί σ΄ αυτούς και στους πολιτικούς – υπηρεσιακούς προϊσταμένους τους. Απολογείται τακτικά (όχι όπως εκείνα τα χρόνια που «κάποιοι» είχαν το Σύλλογο στο «γύψο») ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ. Και οι τρεις από τους τέσσερις αυτούς διευθυντές/ντριες, δεν είναι καν μέλη του Συλλόγου μας.

Το Δ.Σ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου