Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

1 Απρ 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ Γ.Σ.

 

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Γ. Σεφέρης", χαιρετίζει τους Συλλόγους Διδασκόντων των σχολείων που συνεδρίασαν χτες 31/3/14  κι αποφάσισαν να μη δημιουργήσουν – ορίσουν ομάδες εργασίας, παρ΄ όλο το κυβερνητικό «τελεσίγραφο». (π.Χ. 1ο – 8ο Ηρακλείου, 11-15 Νέας Ιωνίας, 2ο Λυκόβρυσης κλπ).
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.
Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
  • Καλούμε τους Συλλόγους Διδασκόντων να επιβεβαιώσουν την απόφασή τους για μη συγκρότηση ομάδων εργασίας.
  • Καλούμε τους συναδέλφους διευθυντές να πάρουν θέση. Είναι ώρα να συνταχθούν με τους συναδέλφους, να ακουμπήσουν στις αποφάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων και των σωματείων, να μη γίνουν βαστάζοι της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής.
  • Σε κάθε περίπτωση, καλούμε τους συναδέλφους να κάνουν καθαρό ότι δεν επιθυμούν τη συμμετοχή τους σε ομάδες εργασίας, γιατί ως εκπαιδευτικοί αντιλαμβάνονται ότι ο αντιδραστικός μηχανισμός της αξιολόγησης θα πετάξει έξω από το σχολείο εκπαιδευτικούς και μαθητές, γι’ αυτό στηρίζουν τις συλλογικές αποφάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων και των Σωματείων τους.
  • Ο Σύλλογός μας πρωτοστατεί στην οργάνωση της πάλης ενάντια στην αξιολόγηση και τις αντιδραστικές αλλαγές στο σχολείο, που επιδιώκουν κυβέρνηση και ΕΕ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ 2014
ΣΤΙΣ 6,30 μ.μ. ΣΤΟ 1ο – 8ο Δ. ΣΧΟΛΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου