Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

13 Μαρ 2014

ΖΗΤΑΝ ΑΠ΄ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΝΑ "ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ" ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Κάτω τα χέρια από το συνδικαλιστικό κίνημα. Κανένας συνδικαλιστής
Κανένα Σωματείο δεν θα γίνει ρουφιάνος της Ασφάλειας.
Δεν δίνουμε κανένα στοιχείο στην Ασφάλεια, που αφορά τα σωματεία και τη συνδικαλιστική τους δράση.

Αστικό κράτος, συγκυβέρνηση, ΕΕ και ΔΝΤ εντείνουν την τρομοκρατία, τον αυταρχισμό και την καταστολή, προκειμένου να σκύψουν οι εργαζόμενοι το κεφάλι, να αποδεχτούν τα βάρβαρα μέτρα τους.
Έφτασαν στο σημείο να «παραγγέλνει» ο εισαγγελέας στην ασφάλεια κι αυτή στην διοίκηση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, να δώσει τα  πλήρη στοιχεία των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων όλων των πρωτοβάθμιων σωματείων, καθώς και των μελών του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, της Εκτελεστικής Επιτροπής, της Ελεγκτικής Επιτροπής, μέχρι και των αντιπροσώπων στο συνέδριο, απαιτώντας με τον τρόπο αυτό να γίνουν καταδότες των συναδέλφων τους. Κι όλα αυτά γιατί ο εισαγγελέας διερευνά κάποια υπόθεση από επεισόδεια που έγιναν στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ στις 13/10/11.
Με λίγα λόγια ζητούν από τα συνδικάτα να συνδράμουμε την Ασφάλεια, να τους βοηθήσουμε να χτυπήσουν το συνδικαλιστικό κίνημα, να βγάλουν σε διαθεσιμότητα συναδέλφους μας, να γίνουμε καταδότες του κινήματος.

Να μην το αφήσουμε αναπάντητο!!

Καλούμε τις διοικήσεις των συνδικαλιστικών οργάνων να μην δεχτούν να παίξουν αυτό το ρόλο, να αρνηθούν να δώσουν οποιαδήποτε τέτοια στοιχεία, να παλέψουν με όλους τους εργαζομένους για να μην προχωρήσει καμία ποινική δίωξη.

Καλούμε όλους τους εργαζομένους να μην φοβηθούν, να μην τρομοκρατηθούν. Να βγάλουν συμπεράσματα για το ρόλο της Τοπικής Διοίκησης και των Δημάρχων του ευρωμονόδρομου, ως θεματοφύλακα της αντεργατικής πολιτικής.

Καλούμε όλα τα σωματεία στον κλάδο των ΟΤΑ, αλλά και σε άλλους κλάδους να ενημερώσουν τους εργαζομένους, να πάρουν αποφάσεις καταδίκης της επέμβασης της κυβέρνησης στις εσωτερικές υποθέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος και της τρομοκράτησης των εργαζομένων.

Καμιά τρομοκρατία δεν θα σταματήσει το κίνημα και τους αγώνες μας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου