Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

12 Ιουλ 2014

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Σωκράτης» και «Γ. Σεφέρης», καταγγέλουν την απόφαση του υπουργείου παιδείας να θέσει σε αργία τη συναδέλφισσα Ελισσάβετ Παπαδοπούλου, αιρετής Εκπροσώπου των εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΠΕ Λακωνίας και Προέδρου του Συλλόγου Μολάων «Γ. Ρίτσος».

Η συναδέλφισσα διώκεται γιατί υπερασπίστηκε τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων, αποκάλυψε τις αυθαιρεσίες και τις παραβιάσεις της νομοθεσίας από τη διοίκηση, καθώς και την άθλια πραγματικότητα των σχολικών μονάδων και της λειτουργίας τους (κενά, κ.λπ.). 

Η απόφαση να τεθεί σε αυτοδίκαιη αργία τώρα, ενώ έχουν περάσει 5 μήνες από την παραπομπή της στο πειθαρχικό και λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση της απόφασης του πειθαρχικού, είναι πολιτική πράξη αυταρχισμού που επιδιώκει να ποινικοποιήσει τη συνδικαλιστική δράση και να δημιουργήσει κλίμα φόβου!



Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Σωκράτης» και «Γ. Σεφέρης», θα πάρουν μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας που γίνεται γι΄ αυτό το λόγο την Πέμπτη 10/7/14, στις 12 το μεσημέρι στο Υπουργείο Παιδείας.



ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

ΟΙ ΑΡΓΙΕΣ ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ,

ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ.


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


Παράσταση διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη απόφαση να τεθεί σε αργία αιρετή εκπρόσωπος εκπαιδευτικών



Πραγματοποίηθηκε χθες 10-7-2014 παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας από συνδικαλιστές, εκπροσώπους 18 Συλλόγων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ΕΛΜΕ του λεκανοπεδίου, με αίτημα να αρθεί η απαράδεκτη απόφαση του υπουργού Παιδείας να θέσει σε αργία την Ελισάβετ Παπαδοπούλου, αιρετή εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΠΕ Λακωνίας και πρόεδρο του Συλλόγου Μολάων Λακωνίας «Γ. Ρίτσος».                     



Δυστυχώς για ακόμη μια φορά οι εκπρόσωποι του υπουργείου αρνήθηκαν να συναντηθούν με τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών.

Καταγγέλλουμε την άρνηση του υφυπουργού Παιδείας να συναντηθεί μαζί μας. 

Στην παράσταση διαμαρτυρίας συμμετείχαν και μέλη του ΔΣ της ΔΟΕ.



Δηλώνουμε ότι η συγκεκριμένη δίωξη εντάσσεται στη γενικευμένη προσπάθεια συκοφάντησης, τρομοκράτησης και φίμωσης της συνδικαλιστικής δράσης. Μέσω αυτής επιχειρείται η τρομοκράτηση, ο εκβιασμός και η υποταγή των εκπαιδευτικών σε μια πολιτική που επιδιώκει την ακύρωση εργασιακών κατακτήσεων και δικαιωμάτων.

Δε θα το επιτρέψουμε.



Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου