Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

20 Σεπ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΜΕΣΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ».Σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα των άμεσων δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας :


1.  Τη Δευτέρα 22 του Σεπτέμβρη ξεκινά η λειτουργία του Σχολείου Μεταναστών. Τα μαθήματα θα γίνονται όλο το χρόνο, κάθε Δευτέρα 5,30 μέχρι 7,00 μ.μ. στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας, πίσω απ΄ το σταθμό του ΗΣΑΠ της Νέας Ιωνίας. Παρακαλούμε ενημερώστε όποιον έχει ήδη ενδιαφερθεί ή όποιον νομίζετε ότι μπορεί να ενδιαφέρεται. (Διαβάστε το επισυναπτόμενο).

2.  Aπεργία της ΑΔΕΔΥ για την αξιολόγηση, την Τρίτη 23 του Σεπτέμβρη. (Διαβάστε τις επισυναπτόμενες ανακοινώσεις της ΑΔΕΔΥ και της Δ.Ο.Ε.). 3. Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, την Πέμπτη 25 του Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου (Νεότητος 10 και Σοφίας Ηράκλειο, πίσω απ΄ το σταθμό ΗΣΑΠ του Ηρακλείου). Θέματα : Αξιολόγηση, κενά, ολοήμερο, ειδική αγωγή κλπ. Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη. (Διαβάστε το επισυναπτόμενο).

4. Το Σάββατο 4 του Οκτώβρη Παναττικό Συλλαλητήριο. (11 το πρωί στην Ομόνοια). (Θα βγεί σχετική ανακοίνωση).

5. Την Κυριακή 5 του Οκτώβρη, επίσκεψη και ξενάγηση στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Θα μας ξεναγήσει η συναδέλφισσα - ξεναγός Νατάσσα Αβραμίδου. Ραντεβού στις 11 π.μ. μπροστά στο Μουσείο. (Θα σταλεί ανακοίνωση).

6. Την Παρασκευή 10 του Οκτώβρη γίνεται η τακτική αιμοδοσία του Συλλόγου μας. Όσοι μπορούν να συμμετέχουν παρακαλούμε να μην αμελήσουν. Η ανάγκη είναι μεγάλη και κατανοητή απ΄ όλους. (θα σταλεί ανακοίνωση). 

7. Την Τρίτη 21 του Οκτώβρη, Γενική Συνέλευση και Εκλογές του Συλλόγου. (Αν μας δοθεί άδεια για κείνη τη μέρα).(Θα βγεί σχετική ανακοίνωση).
8. Κάποια μέρα στο διάστημα 9 – 19 Οκτώβρη, θα παρακολουθήσουμε την θεατρική απράσταση Μαουτχάουζεν, του Ιάκωβου Καμπανέλλη σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη.
(Θα βγει σχετική ανακοίνωση).

9. Συμμετέχουμε στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, το Σάββατο 1 του Νοέμβρη,  στην Αθήνα, στο Σύνταγμα, στις 12 το μεσημέρι, για να αντιδράσουμε στην αντιλαϊκή πολιτική που εξαθλιώνει τις ζωές μας και οδηγεί στην ανεργία καθημερινά χιλιάδες εργαζόμενους. (Θα βγεί σχετική ανακοίνωση).

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου