Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

14 Φεβ 2015

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 
3 με 7 Ιουλίου 2015
1η μέρα:  Αεροπλάνο. Ντολμά Μπαχτσέ.
Αναχώρηση από την Αθήνα αεροπορικώς. Άφιξη στην Κωσταντινούπολη. Ξενάγηση στο ανάκτορο του Ντολμά Μπαχτσέ.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
Αργότερα νυχτερινή περιήγηση με το πούλμαν. Φαγητό σε Εστιατόριο της πόλης.
2η μέρα: Αγιά Σοφιά, Μπλέ Τζαμί, Τοπ Καπί.
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ξενάγηση στην Αγία Σοφία. Επίσκεψη και ξενάγηση στο «Μπλε Τζαμί».
Επίσκεψη στη Βασιλική Στέρνα του Ιουστινιανού. Επίσκεψη στον Ιπποδρόμο. Θα δούμε το Χάλκινο Τρίποδα των Δελφών, την στήλη του Κων/νου Πορφυρογέννητου, τον οβελίσκο του Θεοδοσίου.
Επίσκεψη – ξενάγηση στο ανάκτορο Τοπ Καπί.
Κρουαζιέρα στο Βόσπορο  με δικό μας πλοίο. Βλέπουμε τις γέφυρες του Βόσπορου.
Ανεβαίνουμε μέχρι το Ρουμελί Χισάρ και το Αναντολού Χισάρ (Φρούρια απ΄ τις δυο μεριές του στενού).

Επίσκεψη στον πύργο του Λέανδρου, στο νησάκι που βρίσκεται μέσα στο στενό, ανάμεσα  στην Ευρώπη και την Ασία. Δείπνο στο εστιατόριο που βρίσκεται στον πύργο του Λέανδρου ή αλλού.
3η μέρα: Κρουαζιέρα στα Πριγκηπόνησα.
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Εκδρομή στα Πριγκηπόνησα. Πρώτα στη Χάλκη. Επίσκεψη στη γνωστή σχολή της Χάλκης.  Στη συνέχεια επίσκεψη στην Πρίγκηπο. Βόλτα με τα ιππήλατα αμαξάκια. Τρώμε σε εστιατόριο στην Πρίγκηπο. Επιστρέφουμε στην πόλη. Το βράδυ βόλτα στην πόλη.
4η μέρα: Αγορές. Ταξίμ. Ιστικλάλ.
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Επίσκεψη στις δυο περίφημες αγορές. Τη σκεπαστή αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 5000 μαγαζιά όπου μπορείτε να βρείτε κυριολεκτικά τα πάντα. Την «Αιγυπτιακή αγορά» (Μισιρλί Τσαρσί).
Συνεχίζουμε τη βόλτα μας μεα τα πόδια. Περνάμε τη Γέφυρα του Γαλατά.
Επίσκεψη στον Πύργο του Γαλατά. Θα απολαύσουμε απ΄ την κορυφή του την καταπληκτική θέα. Βόλτα και δείπνο στην πλατεία Ταξίμ. Βραδινή έξοδος. Διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με οριεντάλ μουσική, ανατολίτικους χωρούς και τραγούδια.
5η μέρα – Πατριαρχείο. Εκκλησίες. Αεροπλάνο.
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, στην περίφημη Εκκλησία των Βλαχερνών, στη Μονή της Χώρας, στα Θεοδοσιανά τείχη και το Επταπύργιο.
Και τελικά στο λόφο του Πιέρ Λοτί με την καταπληκτική θέα.
Το βράδυ επιβιβαζόμαστε στο αεροπλάνο για την επιστροφή.
TIMH 455 ΕΥΡΩ !!!
ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ + ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ. 4 ΔΙΑΚΥΝΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣTO ΞΕΝΟΔΟΧΕΙO ΓΟΛΔΕΝ ΨΙΤΥ 4*. ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ (ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΙ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ). ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ. ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ.  
ΞΕΝΑΓΟΣ Σ΄ ΟΛΗ
ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Ή ΕΝ ΜΕΡΕΙ.  
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΩΣ 12 ΕΤΩN 380 EYΡΟ.


Οι ενήλικες μπορούν να ταξιδέψουν με την ταυτότητά τους (με λατινικούς χαρακτήρες). Τα ανήλικα παιδιά ως 12 ετών χρειάζονται διαβατήριο. Τα παιδιά ως 18 ετών μπορούν να ταξιδέψουν με την  ταυτότητά τους. Αν όμως ταξιδεύουν με τον έναν από τους δύο γονείς  χρειάζεται δήλωση συναίνεσης του άλλου γονέα από την αστυνομία.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 20/5/2015
στα τηλέφωνα : 

6972008336 ΝΙΝΕΤΤΑΑΛΤΑΝΗ
6944797461  ΝΤΙΑΝΑ ΛΙΑΚΟΥ

Απαιτείται προκαταβολή 155 ευρώ η οποία θα κατατεθεί στο λογαριασμό του ταξιδιωτικού πρακτορείου: EUROBANK 00260106820200497759 ή ΠΕΙΡΑΙΩΣ  5037019201685 (ΣΤΑΘΗΣ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ)
Παρακαλούμε στην κατάθεση να φαίνεται ο αριθμός των ατόμων

(π.χ. 155 X 2)



ΠΤΗΣΕΙΣ : Αναχώρηση Παρασκευή 3/7, στις 8.15 π.μ. με AEGEAN. Ραντεβού στις 6 π.μ. στην πύλη Β4. Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη, στις 9,45 π.μ. Επιστροφή : Τρίτη 7/7, στις 21.20 μ.μ. από Κωνσταντινούπολη, με AEGEAN. Άφιξη στην Αθήνα στις 22.40 μ.μ.



Κατεβάστε από εδώ το σχετικό φυλλάδιο 
ή "ξεφυλλίστε" το όπως ακολουθεί παρακάτω: 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου