Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

9 Φεβ 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΕΡΑ;»



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη φετινή εκδήλωση του Συλλόγου «Για τα παιδιά των συναδέλφων».  Το Σάββατο 7/2, στα φιλόξενα γραφεία του «Ιωνικού Συνδέσμου» στη Νέα Ιωνία, μαζεύτηκαν πλήθος παιδάκια, για να παρακολουθήσουν ... Όπερα. Για την ακρίβεια, για να παρακολουθήσουν την παράσταση που έδωσε το «Μουσικό Σύνολο 8tetto», με τίτλο «Τι τρέχει με την Όπερα;».
Όλοι οι συνάδελφοι, που παρακολούθησαν τα παιδιά τους επί μια ώρα να ακούν τις πιο γνωστές μελωδίες της Όπερας, σχολίασαν με ικανοποίηση την «πρωτότυπη και  πρωτοποριακή» αυτή εκδήλωση (όπως την χαρακτήρισαν).
Η συμμετοχή ήταν πολύ καλή. Περισσότερο όμως εντυπωσιακός ήταν ο τρόπος που τα παιδιά παρακολούθησαν, αφοσιωμένα αλλά και συμμετοχικά.
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης» ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.
Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμε τον Ιωνικό Σύνδεσμο για την παραχώρηση αυτού του μοναδικού χώρου που από μόνος του αποτελεί συμβολή στην ποιότητα και την επιτυχία της κάθε εκδήλωσης που πραγματοποιείται εκεί μέσα.
Συνεχίζουμε με την επόμενη εκδήλωση για τα παιδιά, που θα γίνει την Κυριακή 1 του Μάρτη, στο θέατρο «Studio Μαυρομιχάλη», από την θεατρική ομάδα «ΤΟΠΙ»,  με την παράσταση «Αίσωπος + Αδερφοί Γκρίμ = παιχνίδι».
Λεπτομέρειες για την παράσταση, για το πούλμαν του Συλλόγου, για δηλώσεις συμμετοχής δείτε στο  site του Συλλόγου, στο http://gseferisedu.blogspot.gr/2014/12/blog-post_42.html





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου