Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

16 Απρ 2015

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σας ανακοινώνουμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε τη σύγκληση τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συλλόγου μας, την Τετάρτη 27 του Μάη 2015, στις 8,30 π.μ. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου. Η Γ.Σ. κι οι εκλογές γίνονται για την εκλογή αντιπροσώπων στην 84η Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε.
 Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι :
1. Πεπραγμένα και προϋπολογισμός ΔΟΕ – Νέα απόφαση για μείωση Συνδρομής προς τη ΔΟΕ.
2. Πρόγραμμα δράσης : Μέτρα αποτροπής της αξιολόγησης. Πειθαρχικές διατάξεις. Χρηματοδότηση σχολείων. Οργανικές θέσεις. Ωράριο Εκπαιδευτικών. Προσχολική Αγωγή. Ειδική Αγωγή. Υγειονομική Περίθαλψη. Οικονομικά – ασφαλιστικά – συνταξιοδοτικά.
Οι εκλογές θα γίνουν στον ίδιο χώρο, από τις 2 μ.μ.. Οι κάλπες θα κλείσουν στις 6 μ.μ.
Η παρουσία όλων μας στη Συνέλευση είναι αναγκαία. Άλλωστε τη μέρα αυτή θα έχουμε άδεια γι  αυτό το λόγο.
Αγαπητοί συνάδελφοι
Και στις εκλογές για ανάδειξη αντιπροσώπων στο συνέδριο της ΔΟΕ ψηφίζουν μόνο οι τακτοποιημένοι οικονομικά. Δηλαδή όσοι έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους στο Σύλλογο. 
Το πρώτο μέρος τη συνδρομής μαζεύτηκε στις εκλογές του Οκτώβρη. Το υπόλοιπο της συνδρομής είναι 15 ευρώ. Για όσους δεν έχουν πληρώσει την πρώτη δόση, η συνδρομή είναι 30 ευρώ.

Οι συνάδελφοι που δεν είναι τακτοποιημένοι οικονομικά μπορούν να καταβάλλουν τη συνδρομή τους από τώρα, μέχρι και τη μέρα της Γενική Συνέλευσης. 
Όπως κάθε φορά, θα ήταν πολύτιμη βοήθεια το απ΄ τα πριν μάζεμα της Β΄ δόσης των συνδρομών κατά σχολείο από τους συναδέλφους.

Η κατάθεση των ψηφοδελτίων θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου την Πέμπτη 21 Μαΐου, ώρα 14:00, στο e-mail του Συλλόγου. H ψηφοφορία για την εκλογή των αντιπροσώπων θα αρχίσει στις 14:00 και θα λήξει στις 18:0Ο μμ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου