Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

8 Οκτ 2015

Οργανώνουμε την εργατική λαϊκή απάντηση στο νέο κύμα επίθεσης! Να γίνουμε εμείς πρωταγωνιστές των εξελίξεων!


ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
  ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΜΟΝΟΙΑ 6.30μ.μ.
Συναδέλφισσα, συνάδελφε
 Το Δ.Σ του συλλόγου εκπ/κων Π.Ε. «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» απευθύνει κάλεσμα αγωνιστικού ξεσηκωμού σε όλα τα μέλη του. Με στόχο την κατάργηση των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών νόμων, την κάλυψη των απωλειών που είχαμε την περίοδο της κρίσης για τα κέρδη της καπιταλιστικής μεγαλοεργοδοσίας, την διεκδίκηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, της ζωής που μας αξίζει.
Συμμετέχουμε δυναμικά και μεις μαζί με συνδικάτα, Ομοσπονδίες, Ε.Κ. στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στις 22 Οκτώβρη.
Την κατάσταση την γνωρίζεις. Τη ζεις από "πρώτο χέρι" μέσα στο σχολείο σου.  Άλλωστε, είσαι κι εσύ γονιός και βλέπεις καθημερινά το παιδί σου να χάνει ατελείωτες διδακτικές ώρες.
Ο Οκτώβρης μπήκε και τα κενά είναι χιλιάδες. Οι προσλήψεις των αναπληρωτών γίνονται με το σταγονόμετρο. Από τις προσλήψεις μέσω ΕΣΠΑ αποκλείονται ολόκληρες περιοχές (Αττική, Β. Αιγαίο και Δυτ. Μακεδονία).
Κόβουν από τα παιδιά μας, θυσιάζουν τη μόρφωσή τους, το μέλλον τους, για χάρη των κερδών των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των δανειστών, για να πληρωθεί ένα χρέος που δεν δημιουργήσαμε εμείς.
Προτείνουμε ταυτόχρονα προς τη ΔΟΕ και την ΑΔΕΔΥ να πάρουν απόφαση για συμμετοχή σε Πανελλαδική- Πανεργατική ΑΠΕΡΓΙΑ στις 12 Νοέμβρη!

Να μην περάσει η μοιρολατρία, η ηττοπάθεια που ωφελεί και την κυβέρνηση για να περάσει μέτρα πρωτοφανούς σκληρότητας χωρίς αντιδράσεις για χάρη της μεγαλοεργοδοσίας και των δανειστών.
Διαλύουν και καταργούν τον κοινωνικό χαρακτήρα της κοινωνικής ασφάλισης, καταργούν αυτή τη μεγάλη κατάκτηση για τις νεότερες γενιές, πετσοκόβουν ξανά τις συντάξεις. Εξαπολύουν φοροεπιδρομή στο ήδη πενιχρό λαϊκό εισόδημα. Έρχονται ιδιωτικοποιήσεις που θα τις πληρώσει πανάκριβα ο λαός με νέες απολύσεις, πανάκριβα τιμολόγια και υπηρεσίες, παράδοση δημόσιου πλούτου σε μεγάλους μονοπωλιακού ομίλους. Απελευθέρωση των πλειστηριασμών και για την πρώτη κατοικία!
                        Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Μπορούμε να τους σταματήσουμε!
Εμείς έχουμε τη δύναμη!
Βιομήχανοι, τραπεζίτες, Ε.Ε.- Ε.Κ.Τ.-ΔΝΤ, κυβέρνηση και τα κόμματα που τους στηρίζουν, σκοπεύουν να τα σαρώσουν όλα. Θέλουν να καταργήσουν ότι έχει απομείνει σε εργατικό δικαίωμα, στους μισθούς, στις συμβάσεις, στο ασφαλιστικό.
Τα μέτρα δεν έχουν την έγκρισή μας! Δεν υπάρχει λαϊκή συναίνεση στον σφαγιασμό!
Μέσα στον Οκτώβρη η κυβέρνηση θα φέρει το πρώτο πακέτο μέτρων. Μέσα σε αυτό βρίσκεται το νέο ασφαλιστικό! Νέες μειώσεις και εξισώσεις προς τα κάτω σε συντάξεις και δικαιώματα, σε χτύπημα της Υγείας και της πρόνοιας, σε απαλλαγή του κράτους και της εργοδοσίας από τα δήθεν βάρη του ασφαλιστικού. Το ζήτημα της Κοινωνικής Ασφάλισης κάθε εργατική-λαϊκή οικογένεια, όλες τις ηλικίες.
 Κανένας εργαζόμενος να μην ξεγελαστεί από τη νέα θεωρία «των ισοδύναμων και της ήπιας εφαρμογής»!
Στη φτώχεια, την ανεργία, στην κατάργηση δικαιωμάτων δεν υπάρχει ήπια εφαρμογή! Ανακούφιση υπάρχει μόνο στον αγώνα για την ανατροπή.
Στην οργάνωση και στη συνολική απάντηση που πρέπει να δοθεί, μην απέχεις. Η αποχή είναι η σιωπηλή αποδοχή των μέτρων, βούτυρο στο ψωμί των εκμεταλλευτών μας. Μας θέλουν αμέτοχους, στον καναπέ, να σιχτιρίζουμε από μακριά.
Οργανώσου, πάρε μέρος στους αγώνες για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα.
Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς μνημόνια, φτώχεια και ανεργία.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
Να καλυφθούν άμεσα όλα τα κενά στα σχολεία
Άμεσες προσλήψεις εκπαιδευτικών
Επαρκή χρηματοδότηση των σχολείων
Όλοι στον ΑΓΩΝΑ!
 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 6.30μ.μ.
                                                                

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου