Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

10 Φεβ 2016

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ

«Εργατιά - αγροτιά μια φωνή και μια γροθιά!»
Όλοι στο πανελλαδικό συλλαλητήριο. Σάββατο 13 Φλεβάρη, 11 π.μ στην Ομόνοια 
Να μην περάσει ο νόμος - λαιμητόμος για το Ασφαλιστικό!
Ενωμένοι μπορούμε να τους νικήσουμε! Να δυναμώσει η αλληλεγγύη!
Οι αγρότες των αγωνιστικών μπλόκων σε όλη τη χώρα αποφάσισαν μέσα από τις αγωνιστικές τους πρωτοβουλίες και το συντονιστικό τους όργανο να διαδηλώσουν στην Αθήνα ενάντια στην κυβερνητική πρόταση για το Ασφαλιστικό!
Δεν θα είναι μόνοι τους! Ο ΣΕΠΕ «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» καλεί τους συναδέλφους που έχουν πληρώσει κι αυτοί με αμέτρητες θυσίες τις συνέπειες της κρίσης τα τελευταία χρόνια και βρίσκονται και οι ίδιοι στο στόχαστρο του νέου Ασφαλιστικού, να συμπαραταχθουν με όλες τις δυνάμεις τους της δίπλα στους αγρότες και να βουλιάξουμε την Αθήνα!
Μπλόκο στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ!
Να μην περάσει η διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης!
Έχουμε καθήκον και ευθύνη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους αγρότες, με τους εργάτες, με τους ελεύθερους επαγγελματίες, με όσους πλήττονται και βασανίζονται από την πολιτική που μας πτωχεύει για τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.
Ενιαία, συντονισμένα, αγωνιστικά, ταξικά!
Ο αγώνας των αγροτών είναι και δικός μας αγώνας! Είναι αγώνας κατά της ίδιας πολιτικής που ενισχύει βιομήχανους, εφοπλιστές, τραπεζίτες, και μεγάλους αγροτοεπιχειρηματίες, που θέλει τους εργάτες, τους εκπαιδευτικούς και τους αγρότες στη δουλειά ως τα βαθιά γεράματα, με συμβολικές συντάξεις, με ελάχιστες υπηρεσίες Υγείας, Πρόνοιας, που έχει εργαζόμενους με μισθούς των 300 και 400 ευρώ, που στέλνει στην ανεργία τους νέους, που βάζει λουκέτα στα μικρομάγαζα.
Ο αγώνας των αγροτών είναι μια σκληρή αναμέτρηση ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ, των ελληνικών κυβερνήσεων και των επιχειρηματικών ομίλων. Ενάντια στη συνεχή φοροληστεία που ξεκληρίζει τους φτωχούς αγρότες και ενισχύει τα μεγάλα συμφέροντα.
Η κυβερνητική πρόταση δεν διορθώνεται! Δεν παίρνει τροποποιήσεις! Δεν βελτιώνεται! Μόνο ανατρέπεται! Όσοι μιλούν για βελτιώσεις με δήθεν διαλόγους παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης!
Να προσπεράσουμε τις ηγεσίες της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, της ΓΣΕΒΕΕ, της ΠΑΣΕΓΕΣ, της ΓΕΣΑΣΕ και ΣΥΔΑΣΕ που είναι φορείς της προπαγάνδας της ΕΕ, συνδαιτημόνες στα τραπέζια των διαπραγματεύσεων με τους επιχειρηματίες και τους τραπεζίτες, συνεχές εμπόδιο στην κοινή οργάνωση ταξικών αγώνων εργαζομένων - αγροτών!
Αρκετά πληρώσαμε! Αρκετά ματώσαμε!
Να πληρώσει τώρα το κεφάλαιο και το κράτος τους!
Η εργατική και αγροτική οικογένεια, κάθε λαϊκή οικογένεια έχει πληρώσει ακριβά ως σήμερα για τη διάσωση των κερδών των μονοπωλιακών ομίλων.
Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε!
Να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, να συναντήσουν ένα αδιαπέραστο λαϊκό τείχος, ένα αρραγές διεκδικητικό μέτωπο που δεν θα αναχαιτιστεί! 
Αν τολμήσει η κυβέρνηση και φέρει στη Βουλή το νόμο - έκτρωμα για το Ασφαλιστικό παρά τη γενική κατακραυγή, να απαντήσουμε  με νέα 48ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία!

Να νεκρώσει όλη η χώρα!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου