Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

30 Μαρ 2016

ΣΜΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΗ

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Το Δ.Σ του ΣΕΠΕ “Γ.ΣΕΦΕΡΗ” ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, για αγώνα ενάντια στην ανεργία που έχει χτυπήσει την πόρτα σε χιλιάδες λαϊκές οικογένειες, καλεί όλους τους συναδέλφους να υποδεχτούν στο Χαϊδάρι τους εργαζόμενους και τους ανέργους από την Πάτρα και να συμμετέχουν στην πορεία ενάντια στην ανεργία και στην μεγάλη διαδήλωση - συναυλία την Κυριακή 10 Απρίλη, στο Σύνταγμα, στις 6μ.μ.

Τώρα είναι η ώρα να δυναμώσει ο αγώνας και η αλληλεγγύη μεταξύ μας. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, όπως και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της ΕΕ, τσακίζει ακόμα περισσότερο τους μισθούς μας, τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης, το δικαίωμά μας στη σύνταξη, τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Καταδικάζει στην ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες άντρες και γυναίκες ή στην ημιαπασχόληση με τα διάφορα προγράμματα ψευτοκατάρτισης, χαρίζει στρατιές ολόκληρες τσάμπα και ανασφάλιστων εργατών  στα συμφέροντα των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων!
Η πάλη για σταθερή δουλειά με δικαιώματα ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ !
Το ζήτημα της ανεργίας και της διεκδίκησης άμεσων μέτρων προστασίας και στήριξης των ανέργων που να καλύπτουν το σύνολο των αναγκών τους αφορά και εμάς τους εκπαιδευτικούς, ιδιαίτερα τους χιλιάδες αδιόριστους, τους αναπληρωτές που ζουν κάθε χρόνο με την αγωνία και την αβεβαιότητα. Γι΄αυτό και πρέπει να στηρίξουμε αυτήν την πρωτοβουλία με τη συμμετοχή μας.
Απαιτούμε - Διεκδικούμε :
  • Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη εργασιακά δικαιώματα.
  • Επίδομα ανεργίας σε όλους τους ανέργους χωρίς όρους και προϋποθέσεις και για όσο καιρό διαρκεί η ανεργία.
  • Επίδομα ανεργίας 600€.
  • Πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους τους ανέργους και τις οικογένειές τους.
  • Επαναφορά των ΣΣΕ, του κατώτερου μισθού στα 751€, της 13ης  και 14ης  σύνταξης.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου