Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

29 Οκτ 2016

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ




ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
 ΔΕΥΤΕΡΑ 31 /10/2016 8.30 Π.Μ.
ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
 Το Δ.Σ του ΣΕΠΕ «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» καλεί τους συναδέλφους σε μαζική καταδίκη και απομόνωση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής. 
Συγκεντρωνόμαστε μαζί με συνδικάτα και φορείς τη Δευτέρα 31 του Οκτώβρη στο σταθμό  του ΜΕΤΡΟ «Αμπελόκηποι» στις 8.30 π.μ. και διαδηλώνουμε στα δικαστήρια όπου  θα βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη  της Χρυσής Αυγής, για την υπόθεση της επίθεσης σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, μέλη και στελέχη του ΚΚΕ στο Πέραμα από τάγματα εφόδου χρυσαυγιτών.
Ο τρόπος που έδρασαν οι χρυσαυγίτες στις 12 Σεπτέμβρη του 2013 στο Πέραμα, όπως και στη δολοφονία του Π. Φύσσα στο Κερατσίνι και στην επίθεση σε Αιγύπτιους αλιεργάτες αποτελούν συνέχεια δεκάδων επιθέσεων κατά μεταναστών, μικροεπαγγελματιών, εργαζομένων, αντιφασιστών φοιτητών και επιβεβαιώνει το ρόλο τους ως τσιράκια του συστήματος.
Η Χρυσή Αυγή οργάνωνε και εκτελούσε εγκληματικές ενέργειες σε βάρος του εργατικού και λαϊκού κινήματος, την ίδια ώρα που έφτιαχνε δουλεμπορικά γραφεία, προσφέροντας τσάμπα εργατικά χέρια στην εργοδοσία κι ενώ ζητούσε στη Βουλή νέες φοροαπαλλαγές και προνόμια για τους εφοπλιστές, τους βιομήχανους, τους εκμεταλλευτές των εργαζομένων.
Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση γιατί είναι ναζιστική!  Τα μέλη της είναι νοσταλγοί του Χίτλερ και των φασιστικών καθεστώτων που αιματοκύλισαν τους λαούς και την ανθρωπότητα, πολιτικοί απόγονοι των ταγμάτων ασφαλείας, των συνεργατών των δυνάμεων κατοχής, της φασιστικής χούντας.
Καταγγέλλουμε κάθε προσπάθεια να εξισωθεί η ναζιστική εγκληματική δράση της με την πάλη του εργατικού - λαϊκού κινήματος, με βάση και αντίστοιχες κατευθύνσεις της ΕΕ.

Η μαζική πάλη μας σε κατεύθυνση ρήξης με το σύστημα που γεννά και το ναζισμό, μπορεί να δημιουργήσει τους όρους για την απομόνωση και το ξερίζωμά της. Να πέσει στο κενό κάθε προσπάθεια να καμουφλαριστεί ο ναζιστικός εγκληματικός χαρακτήρας της Χρυσής Αυγής.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου