Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

1 Ιουν 2017

ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ (ΟΠΣΥΔ)

ΨΗΦΙΣΜΑ Γ.Σ. 31/5

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΜΕ ΚΑΙ ΣΕΠΕ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΜΠΤΗ  1/6  ΩΡΑ 14:00  (ΤΣΟΧΑ 15-17)

ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΣΥΔ
 ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΘΕΙ ΟΛΗ Η ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Η κυβέρνηση καταδικάζει εκατοντάδες συναδέλφους στην ανεργία!

Αναλγησία και ντροπή!

Δεν υπάρχουν άλλες λέξεις για να χαρακτηρίσει κανείς την στάση της κυβέρνησης και την άρνησή της να ανοίξει το ηλεκτρονικό σύστημα για όσους δεν πρόλαβαν να κάνουν αίτηση!
Πρόκειται κυριολεκτικά για αίσχος!

Για τους αναπληρωτές μονότονα λένε: "το σύστημα έκλεισε". Όσοι προλάβατε... Οι άλλοι... άνεργοι...
Όταν όμως πρόκειται να ψηφίσουν Μνημόνια, να λεηλατήσουν μισθούς και συντάξεις, να απογειώσουν τη φοροληστεία κλπ, τότε βρίσκουν τον τρόπο να τα ψηφίζουν όλα σε ένα βράδυ, με ένα νόμο και ένα άρθρο! Λύσεις τότε... βρίσκουν!
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Λεχώνες, συνάδελφοι που πήραν πτυχίο το εαρινό εξάμηνο, συνάδελφοι που προσλήφθηκαν μέσα στο Μάρτιο ή τον Απρίλιο και δεν ενημερώθηκαν, όλοι με ένα σωρό προβλήματα στα σπίτια τους, βλέπουν να μένουν του χρόνου άνεργοι!
Οφείλουμε να δράσουμε συλλογικά και οργανωμένα! Να κάνουμε ό, τι μπορούμε να σταματήσουμε αυτό το αίσχος, που τσακίζει τις ζωές εκατοντάδων ανθρώπων, εκατοντάδων συναδέλφων μας!
Απαντούμε στο κάλεσμα που απευθύνουν ΕΛΜΕ και του ΣΕΠΕ του Λεκανοπεδίου και συμμετέχουμε στην κινητοποίηση την Πέμπτη 1/6/2017 στις 14:00 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής (Τσόχα 15-17, Αθήνα).
Ταυτόχρονα, καλούμε όλες τις ΕΛΜΕ και τους ΣΕΠΕ, σε όλη την Ελλάδα, να οργανώσουν κινητοποιήσεις στις Περιφέρειες και στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης! Τους συναδέλφους αναπληρωτές να έρθουν σε επαφή με τα κατά τόπους σωματεία τους, για την οργάνωση κινητοποιήσεων.
   ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2017                                                          

  Η Γ.Σ  ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΕΠΕ «Γ.ΣΕΦΕΡΗ»


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου