Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

10 Οκτ 2017

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ (ΗΡΩΔΕΙΟ και ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ)




1.Την Πέμπτη  28 Σεπτεμβρίου 92 συνάδελφοι παρακολουθήσαμε την επιτυχημένη θεατρική παράσταση ΑΣΚΗΤΙΚΗ του Ν. Καζαντζάκη σε σκηνοθεσία του  Π.Αγγελόπουλου, με μια εξαιρετική ομάδα ηθοποιών και 16μελή χορό.  Παρά τις «αντίξοες» καιρικές συνθήκες για φθινόπωρο, απολαύσαμε την υπέροχη  παράσταση  κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης.







2.  Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8/10 ο προγραμματισμένος περίπατος στην Πλάκα με μεγάλη επιτυχία. Περίπου 70 άτομα (συνάδελφοι, φίλοι και μικρά παιδιά) συγκεντρωθήκαμε στο σταθμό «Μοναστηράκι» και ξεκινήσαμε το 2ο μέρος της ξενάγησής μας από την πύλη της Αρχηγέτιδας Αθηνάς στη Ρωμαϊκή Αγορά, σταματώντας σε διάφορα σημεία της ιστορικής  γειτονιάς







βιβλιοθήκη Αδριανού, συνοικία  Βρυσάκι,  Τουρκογειτονιά, Κάτω Παζάρι) για να επισκεφτούμε το Λουτρό των Αέρηδων (το παλιό χαμάμ της Αθήνας),  να διασχίσουμε τα ατμοσφαιρικά σοκάκια, εκεί όπου οι μπουάτ έγραψαν ιστορία και να καταλήξουμε στο Παλιό Πανεπιστήμιο.




Η ξενάγησή μας είχε διάρκεια περίπου δυόμισι ώρες.
Η φίλη και ξεναγός μας Νατάσσα Αβραμίδου ενθουσίασε για άλλη μια φορά με τον λόγο της μικρούς και μεγάλους.
Ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους και φίλους, που πλαισιώνουν τις εκδηλώσεις του συλλόγου μας και η συμμετοχή τους ολοένα και αυξάνεται.



Ανανεώνουμε το ραντεβού μας σύντομα για άλλη μια σημαντική ξενάγηση στην πόλη της Αθήνας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου