Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

18 Νοε 2017

ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΕΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. Ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!



ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Ο οργανωμένος αγώνας έφερε πίσω στη δουλειά τις απολυμένες αναπληρώτριες!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας, ύστερα από την πίεση του οργανωμένου αγώνα δεκάδων ΕΛΜΕ και Συλλόγων, Ενώσεων Γονέων, εργατικών σωματείων, της Πρωτοβουλίας Αναπληρωτών, ανακάλεσε τις απολύσεις των συνάδελφων αναπληρωτών που ανήκουν σε ειδική κατηγορία.
Ο Σύλλογος μας κατήγγειλε από την αρχή τις βάρβαρες απολύσεις, συμμετείχε στις κινητοποιήσεις, στις διαμαρτυρίες μαζί με δεκάδες άλλα σωματεία και στην κατάληψη της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Πειραιά. Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα  απέδειξε ότι οι εργαζόμενοι ένα δρόμο έχουμε για να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα μας: Τον δρόμο της αντίστασης και της αλληλεγγύης.

Όλοι για έναν και ένας για όλους!
Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους, όπως και τα σωματεία σε όλη την Ελλάδα που πήραν μέρος στις κινητοποιήσεις, που στήριξαν το δίκαιο αίτημα της επαναπρόσληψης.
Τώρα χρειάζεται να δυναμώσει ο αγώνας στο σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής απέναντι στα βάρβαρα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση εν όψη της 3ης αξιολόγησης, ο αγώνας για την μόρφωση και τη δουλειά με δικαιώματα, για τα δικαιώματα συμβασιούχων – αναπληρωτών που αποτελούν τα μεγαλύτερα θύματα αυτής της πολιτικής
Είναι χρέος κάθε συναδέλφου να πρωτοστατήσει σ’ αυτή την προσπάθεια.
Επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά, πως μόνο μέσα από τον αγώνα, τη δράση, τη συλλογική πάλη, σε σύγκρουση με την αντιλαϊκή πολιτική, μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα, μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Συνεχίζουμε, πιο δυνατοί, πιο αισιόδοξοι για το μέλλον!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου