Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

6 Νοε 2017

ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ

ΤΟ  ΑΙΣΧΟΣ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Μετά την απόλυση της συναδέλφισσας  με αναπηρία που υπηρετούσε στα Κύθηρα και 2ο κρούσμα ξεδιάντροπης απόλυσης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Το Δ.Σ του ΣΕΠΕ «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» καταγγέλλει την ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑΣ φιλολόγου που υπηρετεί στο ΓΕΛ Οινοφύτων. Η συνάδελφος ανήκει σε ειδική κατηγορία (αυτοάνοσο νόσημα - μη ιάσιμο) και απολύθηκε στις 18 Οκτωβρίου.
Ως “αιτία απόλυσης” το υπουργείο επικαλείται, ότι η αναπληρώτρια εκπαιδευτικός δεν είχε προσκομίσει ανανεωμένο πιστοποιητικό από το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) κατά την πρόσληψη της.
Σημειώνουμε ότι η συναδέλφισσα είχε ήδη καταθέσει σχετικό πιστοποιητικό την προηγούμενη χρονιά, αλλά αυτό στην πορεία έληξε. Στη συνέχεια, κατέθεσε νέα αίτηση για εξέταση και έκδοση ανανέωσης του πιστοποιητικού της το οποίο εκδόθηκε λίγες μέρες μετά την απόλυση της!!!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί με σοβαρά προβλήματα υγείας που ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες δεν φτάνει που βιώνουν ένα φοβερό άγχος κατά την διάρκεια της κατάθεσης των αιτήσεων κάθε χρόνο, τις ψυχολογικές και οικονομικές συνέπειες της απόλυσης έχουν και το υπουργείο παιδείας να εξαντλεί την «ισονομία»  ακυρώνοντας υπαρκτά πιστοποιητικά.

Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΑΦΝΙΑΖΕΙ
Ανάλγητη και βάρβαρη είναι συνολικά η πολιτική της κυβέρνησης που περικόπτει βασικά κοινωνικά επιδόματα, ακόμα και το πενιχρό σχολικό βοήθημα των 300€ για άπορες οικογένειες και την ίδια ώρα πανηγυρίζει για τα “ματωμένα” πλεονάσματα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να επιστρέψουν οι συναδέλφισσες εδώ και τώρα στην δουλειά χωρίς καμιά διακοπή των δικαιωμάτων τους (αμοιβή και προϋπηρεσία).
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
Η αλληλεγγύη είναι το πιο δυνατό μας όπλο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου