Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

21 Σεπ 2013

Η Χρυσή Αυγή είναι παιδί του συστήματος.

 
 

Προς : τα μέλη του Συλλόγου μας.
          Toν τύπο.
Αρ.Πρωτ 195
 
Ν. Ιωνία  20/9/2013
Η Χρυσή Αυγή είναι παιδί του συστήματος.
O Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης», εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του νέου ανθρώπου που δολοφονήθηκε προχτές το βράδυ σε ενέδρα χρυσαυγιτών. H δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έρχεται σαν αποκορύφωμα  τόσων άλλων εγκληματικών πράξεων της ΧΑ, με πιο πρόσφατο περιστατικό, την τραμπούκικη επίθεση της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, σε βάρος μελών και στελεχών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που έκαναν αφισοκόλληση προπαγανδίζοντας το 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – "Οδηγητή”. Από τη δολοφονική επίθεση υπήρξαν εννιά τραυματίες στελέχη του ΚΚΕ, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Μεταξύ αυτών, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, Σωτήρης Πουλικόγιαννης και άλλα μέλη της διοίκησης.
Η Χρυσή Αυγή είναι παιδί του συστήματος, διάδοχος των ταγμάτων Ασφαλείας, συμμορία θρασύδειλων τραμπούκων που χτυπούν και δολοφονούν μετανάστες, αγωνιστές και πρωτοπόρους εργάτες, προσπαθώντας να σπείρουν το φόβο και την τρομοκρατία.
Είναι τα λυσσασμένα μαντρόσκυλα του συστήματος. Γαβγίζουν και δαγκώνουν για τους βιομήχανους και τους εφοπλιστές. Είναι μπράβοι και τσιράκια των αφεντικών. Δεν έχουν καμία σχέση με το εργατικό κίνημα, με τις αξίες και τα ιδανικά του φτωχού-λαϊκού κόσμου, με τις ηρωικές παραδόσεις του λαού μας.
Να μην μπορούν να σταθούν πουθενά.
Να σβήσουν από προσώπου γης.
Καλούμε κάθε δάσκαλο και εκπαιδευτικό,
·         Να μιλήσει στους μαθητές του ενάντια σ΄ αυτή τη χολέρα της εποχής μας. Να μάθουν στα παιδιά την ιστορία των ταγματασφαλιτών της Χ.Α. Την ιστορία της Ελλάδας, όπου στο όνομα του καθαρού πατριωτισμού, του εθνικισμού, του ρατσισμού και της πατριδοκαπηλείας, έγιναν τα πιο φρικτά εγκλήματα κι η χώρα οδηγήθηκε στις πιο επώδυνες εθνικές ήττες.
·         Να θυμήσει στους γονιούς την ιστορία των παπούδων τους
·         Να δείξουν στο λαό, στη γειτονιά του σχολείου, ότι αυτή η εγληματική οργάνωση των μπράβων των αφεντικών, δεν έχει θέση στη χώρα και στον πλανήτη.

 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου